Osvrt na Boot kamp

VijestiKomentari isključeni za Osvrt na Boot kamp

Za informativni portal opštine Gradačac piše učesnica kampa Lejla Mujkanović. U svome osvrtu na kamp navodi: “Boot kamp je na mene kao i na ostale učesnike ostavio jak dojam…Dopustio nam je da bez problema i stida iznesemo svoje mišljenje, svoje stavove. Dokazao je svima koliko su vrijedni i koliko toga mogu uraditi za sebe i druge ljude. Dao nam je do znanja da smo svi rođeni lideri samo je bitno spoznati svoje mogućnosti.”

Njen rad pročitajte na: http://gradacac.org/2017/12/lejlin-pogled-na-boot-kamp-za-mlade-lidere-ice-iii/ 

Lejla Mujkanović je učenica Gimnazije “Mustafa Novalić” iz Gradačca i zajedno sa 22 mladih iz lokalnih zajednica: Doboj, Doboj Istok, Doboj Jug, Maglaj, Usora, Modriča, Gradačac, Šamac, Domaljevac, Odžak,  učestvovala je na Boot kampu za mlade lidere/ice III u okviru kojeg je slušala radionice na temu: pomirenja, liderstva, komunikacije i diskriminacije, upotrebe fotografije i specifične Photo-Voice metodologije.

Boot kamp za mlade lidere/ice III održan je u periodu od 28. novembra do 03. decembra 2017. godine u etno selu “Kotromanićevo” u okviru projekta Foto glasovi za mir koji uz podršku Američke ambasade u Bosni Hercegovini, implementira Helsinški parlament građana Banja Luka.

COPYRIGHT © 2014. ALL RIGHTS RESERVED.