Poziv pravnim licima za kreiranje kampanje zagovaranja ”Sva lica pristupačnosti”

VijestiKomentari isključeni za Poziv pravnim licima za kreiranje kampanje zagovaranja ”Sva lica pristupačnosti”

Za potrebe realizacije projekta ”Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana” kojeg finansira Evropska unija, a realizuje Organizacija UDAS u partnerstvu sa Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i UG ”Nešto Više, Sarajevo, objavljujemo poziv zainteresovanim pravnim licima za dostavljanje ponuda za kreiranje i realizaciju kampanje zagovaranja ”Sva lica pristupačnosti”.

Svrha, cilj i obim zadatka je kreiranje i realizacija plana kampanje zagovaranja “Sva lica pristupačnosti” u pet lokalnih zajednica na području Bosne i Hercegovine, koja treba da utiče na stav i mišljenje javnosti u vezi sa pristupačnosti, kao preduslovom uključivanja osoba s invaliditetom u život zajednice na ravnopravnoj osnovi s ostalim građanima. Poruke i rezultati proizašli iz realizacije ove kampanje, biće korišteni od strane primarne ciljne grupe za aktivnosti zagovaranja i nakon realizacije ove kampanje.

Rok za podnošenje prijava za pružanje usluge kreiranja plana i realizacije kampanje je 18.09. 2019. do 16:00h putem emaila: dijana.kremenovic@udas.rs.ba i info@udas.rs.ba

U nastavku možete preuzeti kompletan tekst Poziva CDEC TOR _advocacy campaignEU CDEC 19-009.pdf

COPYRIGHT © 2014. ALL RIGHTS RESERVED.