Podcast Priče pod maskama, gost Viktor Bjelić

VijestiKomentari isključeni za Podcast Priče pod maskama, gost Viktor Bjelić

Ovaj put u goste nam je došao Viktor Bjelić iz Centra za životnu sredinu Banja Luka. U ovom izdanju saznajte zašto i kako podržavamo investitore u MHE, crtice o borbi žena Kruščice i zašto je bitno da Kruščica bude odbranjena te stavljena u službu lokalne zajednice, kakva nas budućnost čeka i još mnogo toga! Video i Foto…

Šalimo se, samo audio poslušajte na:

Viktor Bjelić, rođen је u Banjaluci, gdje se školovao i stekao zvanje diplomiranog geografa-turizmologa. Jedan je od osnivača Centra za životnu sredinu (Mladih istraživača Banjaluke) gdje dugi niz godina radi na različitim projektima, programima i aktivnostima, kako profesionalno, tako i kroz volonterski angažman. Jedan je od pokretača Koalicije za zaštitu rijeka BiH koja je nastala kao reakcija civilnog društva na planove za izgradnju hidroelektrana, a rijeke smatra jednim od najvažnijih resursa naše zemlje ugroženim tim planovima.

Ne bilo vam teško kliknut https://czzs.org/ 😀

Razgovor je vodila Leila Šeper.

Dijeljenje sadržaja je dozvoljeno i toplo preporučljivo, uz navođenje izvora sa kojeg je sadržaj preuzet. Podkasti su dio aktivističkog odgovora Helsinškog parlamenta građana na krizu izazvanu COVID-19 virusom i zamišljeni su kao vid informisanja javnosti o temama i problemima o kojim se, u vrijeme pandemije, nedovoljno govori.

COPYRIGHT © 2014. ALL RIGHTS RESERVED.