Podcast Priče pod maskama sa Norom i Peđom

VijestiKomentari isključeni za Podcast Priče pod maskama sa Norom i Peđom

U ovom izdanju imamo čak dvije gošće! Nora i Peđa nam dolaze pod sredstvom internetskih kablova iz Skopja. Pričamo o svemu bitnom. Situaciji u Makedoniji, aktivizmu sa posebnim osvrtom na potencijal videa za stvaranje boljeg svijeta, spominjemo i muziku, te poljoprivrednice i poljoprivrednike koji pišu poeziju ili namjeravaju u vrijeme intenzivnih poljoprivrednih radova upriličiti fesival metal muzike, kao i slow food – koncept koji u svojoj suštini sadrži samoodrživost. Ima tu još svega (ne bi bio fazon ni sve da napišemo).

Nora i Peđa nam poklanjaju i jednu glazbenu skladbu! EKSKLUZIVNO, samo kod nas! Eto šta je sve stalo u ovo izdanje podcasta… Poslušajte!

Klik na link: https://youtu.be/0e6EPeBZ8MY

Eleonora Stojanovikj Nora u svom CV-u ima slijedeće stavke: performans, muzika, video, produkcija, režija, kamera. Svoje vještine je ispekla na preko 80 kratkih dokumentarnih videa/filmova. Suosnivačica je Screaming Snails – ženskog zagovaračkog kolektiva. U podcastu poslušajte kojim dobrom je posjetila Banja Luku. 😉

Peđa Radojević, poznat i kao Pexim SLani, apsolutni nenasilnik, prigovarač savjesti, jedan od osnivača pokreta Dosta, antiratni aktivista, feminista, queerovac, free software aktivista, blogger, pjesnik, antistrip crtač, glazbenik , kompozitor elektronske glazbe, trenutno nezaposlen sa stalnim prebivalištem na Internetu 🙂

Predlažemo da virnete:

http://pexim-linux.weebly.com

https://www.youtube.com/user/Orthobless https://www.deviantart.com/saiunuk/art/KAPPUZZER-1-fr-23530889

Razgovor je vodila Leila Šeper.

Dijeljenje sadržaja je dozvoljeno i toplo preporučljivo, uz navođenje izvora sa kojeg je sadržaj preuzet. Podkasti su dio aktivističkog odgovora Helsinškog parlamenta građana na krizu izazvanu COVID-19 virusom i zamišljeni su kao vid informisanja javnosti o temama i problemima o kojim se, u vrijeme pandemije, nedovoljno govori.

COPYRIGHT © 2014. ALL RIGHTS RESERVED.