Tribina „Opština Modriča od izbora do danas“

Javna tribina na temu „Opština Modriča od izbora do danas“ je održana 30.06.2005. godine u 19 časova u Srpskom kulturnom centru u Modriči. Uvodničar tribine je bio načelnik Opštine Modriča, Mladen Krekić.
On je u svom izlaganju upoznao građane šta je započeto, a šta je od toga urađeno u proteklih šest mjeseci u opštini Modriča i koji su to prioriteti za naredni period.
Nakon uvodnog izlaganja otvorena je diskusija na kojoj su građani mogli iznijeti svoje sugestije, prijedloge ali i kritike, kako na rad načelnika tako i na rad osoblja Opštine Modriča.
Tokom diskusije su pokrenuta razna pitanja (organizovanost odbora mjesnih zajednica, nedovoljna bezbijednost na području Modriče, problem odabira osnovne škole za djecu iz novog naselja, otuđivanje imovine pojedinih firmi, kanalizacioni odvodi, osvjetljavanje pojedinih dijelova grada) na koja je načelnik davao konkretne odgovore.
Također, jedan od pozitivnih koraka koje je načelnih spomenuo jeste da se u svakoj Mjesnoj zajednici otvore sektorske ambulante prvenstveno za starije i iznemogle osobe koje nisu u mogućnosti da putuju do Modriče ali i za ostale stanovnike tih mjesnih zajednica.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Najnovije vijesti