Ženska izborna kampanja – lokalni izbori 2012

izvjetaj-sa-radionoce
Ženska izborna kampanja – lokalni izbori 2012
Banja Luka, 23. april 2012.
Helsinški parlament građana i Udružene žene Banja Luka održale su u periodu od 20. do 22. aprila u Banjaluci radionicu pod nazivom “Ženska izborna kampanja-lokalni izbori 2012.” u sklopu koje su članice Kvinna till Kvinna mreže dogovarale aktivnosti koje će zajednički podržavati u predizbornom periodu.
Sastanku je prisustvovalo dvadesetak predstavnica mreže koje su usaglasile zajednički slogan kojim će podržavati žene na predstojećim lokalnim izborima, kao i dio promotivnog materijala koji  će distribuirati u sklopu svojih aktivnosti širom BiH.
Radionica je dio projekta “Žena i pravo danas XVI”  koji predstavlja objedinjeni dugogodišnji nastavak projekata “Žena danas” i “Žena i pravo” koje nevladine organizacije Udružene žene i Helsinški parlament građana Banjaluka realizuju od 1997. godine.
Helsinški parlament građana i Udružene žene Banja Luka održale su u periodu od 20. do 22. aprila u Banjaluci radionicu pod nazivom “Ženska izborna kampanja-lokalni izbori 2012.” u sklopu koje su članice Kvinna till Kvinna mreže dogovarale aktivnosti koje će zajednički podržavati u predizbornom periodu. Sastanku je prisustvovalo dvadesetak predstavnica mreže koje su usaglasile zajednički slogan kojim će podržavati žene na predstojećim lokalnim izborima, kao i dio promotivnog materijala koji  će distribuirati u sklopu svojih aktivnosti širom BiH.
Radionica je dio projekta “Žena i pravo danas XVI” koji predstavlja objedinjeni dugogodišnji nastavak projekata “Žena danas” i “Žena i pravo” koje nevladine organizacije Udružene žene i Helsinški parlament građana Banjaluka realizuju od 1997. godine.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Najnovije vijesti