Radionica strateškog planiranja sa lokalnim zvaničnicima/cama

Logo_Hca_FINAL_mali
Radionica strateškog planiranja sa lokalnim zvaničnicima
Banja Luka, 26. avgust 2013.
Helsinški parlament građana Banja Luka i Fondacija Udružene žene Banja Luka, održaće u Laktašima u periodu od 27. do 29. avgusta radionicu strateškog planiranja sa lokalnim zvaničnicima/cama iz opština/gradova Kozarska Dubica, Mrkonjić Grad, Prnjavor, Laktaši, Novi Grad, Srbac, Prijedor i Gradiška. Radionica pod nazivom ,,Razvoj strateškog pristupa za poboljšanje položaja žena i unapređenja rodne ravnopravnosti” ima za cilj okupiti predstavnike/ce izvršne i zakonodavne vlasti kako bi  razvili strateški plan/pristup za poboljšanje položaja žena i unapređenja rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou, sa fokusom na pitanja porodičnog nasilja nad ženama i unapređenje položaja žena na selu.
Radionica se realizuje u okviru projekta Žena i pravo danas uz finansijsku podršku Kvinna till Kvinna Fondacije iz Švedske.

Helsinški parlament građana Banja Luka i Fondacija Udružene žene Banja Luka, održaće u Laktašima u periodu od 27. do 29. avgusta radionicu strateškog planiranja sa lokalnim zvaničnicima/cama iz opština/gradova Kozarska Dubica, Mrkonjić Grad, Prnjavor, Laktaši, Novi Grad, Srbac, Prijedor i Gradiška. Radionica pod nazivom ,,Razvoj strateškog pristupa za poboljšanje položaja žena i unapređenja rodne ravnopravnosti” ima za cilj okupiti predstavnike/ce izvršne i zakonodavne vlasti kako bi razvili strateški plan/pristup za poboljšanje položaja žena i unapređenja rodne ravnopravnosti na lokalnom nivou, sa fokusom na pitanja porodičnog nasilja nad ženama i unapređenje položaja žena na selu.
Radionica se realizuje u okviru projekta Žena i pravo danas uz finansijsku podršku Kvinna till Kvinna Fondacije iz Švedske.



Facebook
Twitter
LinkedIn

Najnovije vijesti