“Kako biti uspješan lider/ka u svojoj sredini?”

Šta znači biti dobar lider/ka? Koliko je teško voditi, ali i pratiti? Šta je sve potrebno da biste postali lider/ka za primjer drugima?

Helsinški parlament građana Banja Luka, Jeanne Sauvé Fondacija iz Kanade i Američki kutak Banja Luka u ponedjeljak, 10. aprila u 17 časova u Američkom kutku Banja Luka, organizuju sesiju sa istaknutim mladim bh. liderima/kama pod nazivom “Kako biti uspješan lider/ka u svojoj sredini?”. Sesija je namijenjena svima onima koji su prepoznati kao lideri/ke  u svojoj oblasti djelovanja, zajednici, fakultetu ili organizaciji.

Cilj ove sesije jeste da od istaknutih bh. lidera/ki čujemo koliko je bio težak put ka uspjehu, koliko je bitan timski rad, na koje prepreke su nailazili i zašto su ipak odlučili da ostanu u BiH i ovdje grade karijeru.

O tome koliko je lider/ka u poziciji da oblikuje, reguliše, kontroliše i mijenja stavove i performanse članova/ca grupe govoriti će:

Almir Badnjević, doktor nauka iz oblasti bioinženjeringa, na listi najistaknutijih lidera na svijetu po američkom magazinu Marquis; Brankica Raković, blogerka i urednica online portala “Lola“; Bojana Škrobić-Omerović su osnivačica i direktorica preduzetničkog centra Networks; Sonja Pržulj, direktorica Američkog kutka u Banjaluci; Bojan Vuković, izvršni direktor DVC Solutions; Ana Kotur, dobitnica UN-ove nagrade za izvještavanje i angažman o osobama sa invaliditetom u BiH; Jelena Joksimović, urednica magazina ”Ljepota i Zdravlje” i Tanja Mandić-Đokić, konsultantica za pitanja društveno marginalizovanih grupa.

Svi zainteresovani za učešće mogu svoje prisustvo potvrditi na smarkovic@hcabl.org, najkasnije do ponedjeljka, 10. aprila 2017. godine do 12 časova.

Broj mjesta je ograničen i zato požurite sa prijavama!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Najnovije vijesti