Prijavite se u školu plivanja za djecu i odrasle osobe sa invaliditetom

Helsinški parlament građana Banja Luka poziva sve zainteresovane da se prijave u školu plivanja za djecu i odrasle osobe sa invaliditetom uzrasta od 5 godina pa na dalje. Škola plivanja je besplatna a organizuje se u sklopu projekta „IN – Implementacija UN Konvencije o pravima osoba sa invaliditetom u BiH“, koji od jula 2013. godine finansira Evropska unija.

Škola plivanja je nastavak aktivnosti od prošle godine kada je kroz obuku prošlo više od 50 djece i odraslih osoba sa invaliditetom. S obzirom da je obuka ocijenjena kao veoma uspješna i korisna, kako od strane samih korisnika i njihovih porodica, tako i od strane zaposlenih na bazenu, odlučili smo da i ove godine organizuejmo sličnu aktivnost. Veliki dio sredstava kojima smo omogućili nastavak škole plivanja prikupljen je putem online kampanje i velikodušnim donacijama pojedinaca i organizacija.

Časove plivanja će voditi obučeni i kvalifikovani treneri, a održavaće se dva puta sedmično na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Molim Vas da prijave koje uključuju ime i prezime, godine starosti, kontakt informacije (telefon, e-mail) i tip invaliditeta pošaljete do 30. septembra 2015. na mail: mprotic@hcabl.org ili na broj telefona +387 51 432 753.

Broj prijava je ograničen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Najnovije vijesti